Юношата на Ботев (Пловдив)  взе дейно участие в завоюването на бронзовите

...
Юношата на Ботев (Пловдив)  взе дейно участие в завоюването на бронзовите
Коментари Харесай

Монир Ал Бадарин с важни изяви за Палестина U20 при спечелването на бронзови медали на Араб Къп

Юношата на Ботев (Пловдив)  взе ефективно присъединяване в завоюването на бронзовите медали от Палестина U20 на шампионата Араб Къп.

Роденият през 2005 година халф бе на терена по време на всички мачове, като се регистрира с доста значими изяви. Третото място в крайното класиране е един от най-големите триумфи за младежката групировка на Палестина.

В груповата фаза Палестина реализира победа и загуба. Успехът пристигна с 5:3 против Судан, като Ал Бадарин се регистрира с гол и асистенция. Загубата бе инкасирана с 0:1 против Мароко.

На 1/4-финалите Палестина се изправи против Йордания. Двубоят приключи 1:1 в постоянното време, като халфът се регистрира с асистенция. При дузпите футболистът на „ канарчетата “ вкара решителната пета дузпа за страната си.

На полуфиналите Палестина се изправи против домакините от Саудитска Арабия, като силите на Бадарин и компания не стигнаха и Палестина позволи проваляне с 0:5. В полуфиналната среща полузащитникът бе на терена до 80-ата минута.

След края на полуфинала, показа мнението си пред клубния уебсайт на Ботев:

„ Този шампионат беше доста добър и значим за мен. Чуствам се прелестно, изиграхме доста мощни и потребни мачове. За първи път в историята на Палестина се класирахме толкоз напред в шампионат – до полуфиналите. След един месец имаме нов лагер за Купата на Азия, където чакам ново положително показване “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР